cashhier.nl
Banner

BINGO NOG MEER LIFE E-mail
Gebruikerswaardering: / 2
LaagsteHoogste 

Sinds begin deze week hebben we Karin toegevoegd aan onze multiplayer bingo.
Karin noemt de getrokken ballen een voor een op om zodoende nog meer het gevoel te krijgen alsof je bij een fysieke bingo aanwezig bent.

Naast het opnoemen van de getallen geeft ze bovendien af en toe wat andere informatie, waarbij wisselende teksten worden gebruikt. Karin is dus zoals je zult begrijpen niet echt life aanwezig, maar dat zou ook niet mogelijk zijn. Karin wordt binnenkort vergezeld van een mannelijke collega en waarschijnlijk zullen daar nog wel enkele collegas bij komen.

Heb je even genoeg van Karin en haar collega(s) dan kun je onder de knop waar je de standaard geluiden uit kunt zetten ervoor kiezen om hen een tijdje hun mond te laten houden.
Een andere kleine aanpassing in onze bingo is dat we de ballen hebben voorzien van de letter B, I, N, G en O. Nou, daar hoeven we denken we niets over uit te leggen. Volgende week hopen we je een link te kunnen sturen naar een fraai promotiefilmpje dat op dit moment gemaakt wordt. Hierin duidelijke uitleg van het spel voor nieuwe spelers en leuk om door te sturen naar vrienden en kennissen.
 
123-Bingo!!, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting